Forskellen på bil vask og bil polering - hernings billigste bilpleje

Forskellen på bil vask og bil polering

Du er sikkert helt med på, at det er vigtigt at vedligeholde bilen med både en god bil vask og bil polering. Men, er du i tvivl om hvad forskellen er? Så er du kommet til det rigtige sted. Det vil vi nemlig gå lidt i dybden med her.

Din Bilpleje Herning – Midtjylland

Her hos Din Bilpleje Herning tilbyder vi alt fra indvendig klargøring af bil til udvendig klargøring af bil inklusiv bil polering. Vi er beliggende i Midtjylland, Herning, og står klar til at give din bil en gennemført klargøring, der passer til dine behov.

En komplet klargøring uden polering vil bestå af procedurer som:

  • Vask af bil og fælge
  • Afrens af tjære flyverust og insekter
  • Afrens af tjære og bremsestøv på fælge
  • Voksbehandling m/høj glans op til 6 måneders holdbarhed
  • Udvendig vinylmakeup på dæk vinyl og gummi
  • Pudsning af ruder udvendig
  • Let aftørring af falser
  • Pudsning af ruder indvendig
  • Afdækning m/tape på vinyl og gummilister

Se Hernings billigste priser på bil pleje og bil klargøring her

Alt det ovenstående er bilvask-delen af klargøringen. Det er altså ting, hvor vi med hjælp af bilshampoo, vand, og andre vedligeholdelsesprodukter renser bilen fra ting som flyverust, tjære og andet snavs.

Bil poleringen er den proces, som man typisk vil slutte af med efter at bilen er fuldstændig rengjort. Det er nemlig vigtigt, at bilen er fuldstændig ren, når man går i gang med at polere den, da poleringen ellers kan resultere i skader på bilen.

Selve poleringen foregår ved at man arbejder et polermiddel ind i bilens nuværende lak. Det giver en skinnende ren lak, som er jævn og klar til at håndtere alt det, som bilen bliver udsat for ude på vejene, igen. Hvis der på nuværende tidspunkt er vaskeridser i lakken på din bil, så kan en bil polering også fjerne dette.

Din Bilpleje Herning vasker og polere bilen?

Der er flere forskellige årsager til, at det er meget vigtigt, at både vaske og polere bilen. Din bil er højst sandsynligt et af de største køb du har lavet i dit liv og derfor er det naturligvis vigtigt, at du sørger for at vedligeholde bilen! 

Vedligeholdelse af bilen er først og fremmest vigtigt for at holde salgsprisen på bilen så høj som mulig. På et eller andet tidspunkt vil du garanteret af med din bil, og hvis du har sørget for at vedligeholde den, så kan du få meget mere for den, end hvis du ikke har.

Dertil er vedligeholdelse også vigtigt for at undgå dyre regninger. Når du vedligeholder bilen med bil vaske og bil poleringer, så fjerner du vaskeridser, skidt, snavs, insektrester, rust og meget mere. Får man ikke fjernet alle disse ting en gang imellem, så vil bilen begynde på at ruste og gennemtære, hvilket betyder, at der begynder at være flere og flere dele der skal udskiftes. Det kan hurtigt blive meget træls at have en bil, hvor rusten har sat sig så meget, at der hele tiden er noget nyt der går i stykker.

Sidst men ikke mindst er der også det visuelle aspekt af det. Det er naturligvis bare dejligere, at køre rundt i en ren og skinnende bil end i en meget beskidt bil, afslutter Andreas Egsgaard-Fjord fra Din Bilpleje Herning.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

go top